Despre noi

d_noiRapid Pay POST este unul dintre cei mai dinamici şi inovativi operatori de pe piaţa serviciilor poştale, reprezentând o alternativă privată la serviciile companiei de stat din România, reinventând conceptul de ghişeu poştal, prin diversitatea de servicii la domiciliul clienţilor.

Prin servicii “door-to-door” de înaltă calitate se ajunge la o mai mare responsabilitate şi un grad mult mai mare de satisfacţie al clientului, iar prin consultanţa de specialitate, dorim să asigurăm cu adevarat un pachet complet şi personalizat de servicii poştale clienţilor noştri.

tiptipaNoi, echipa Rapid Pay POST, ne-am asumat continuu şi conştient misiunea de a promova valoarea şi exigenţa atât prin portofoliul de servicii pe care le oferim cât şi prin tipul de comunicare susţinută cu toţi partenerii noştri.

Serviciile noastre sunt oferite atât în zona urbana, cât şi în zona rurală. Dispunem de soluţii IT de ultimă generaţie în domeniu, gândite special pentru a satisface necesităţile companiilor de utilităţi: tehnologie GPS, scanere portabile, imprimante portabile (necesare încasări facturilor).

Utilizarea acestor tehnologii oferă acel plus de valoare acestui serviciu, putându-se monitoriza traseele de distribuţie, pentru fiecare plic până la clientul final.


Login Webmail

Copyright: SC Rapid Pay SRL 2013

Toate drepturile rezervate.

Powered by: CRGmedia